Het PuzzelDiner, een uitdaging voor alle leeftijden

Navajo Adventures: De bevrijding van Makya

Al decennia lang leven de oorspronkelijke bewoners – de Navajo Indianen – in onmin met de koloniale cowboys. Cowboys hebben grote delen van het land ingenomen dat oorspronkelijk aan de Navajo’s toebehoorde. De cowboys hebben de bossen grotendeels platgebrand en gebruiken de ontstane open vlaktes nu voor veeteelt.

De strijd bereikt het hoogtepunt, help jij Makya bevrijden?

De Navajo indianen op hun beurt proberen zich meermaals te wreken door het vee van de comboys te doden en hier zelf van te eten. De cowboys verdedigen zich echter steeds heftiger en hebben nu als meest recente streek Makya, de dochter van het opperhoofd, ontvoerd!

Het opperhoofd heeft een beloning uitgeloofd voor de krijger die het voor elkaar krijgt om Makya uiteindelijk uit handen van de cowboys te bevrijden: deze krijger zal namelijk met Makya mogen trouwen!

3 jonge krijgers hebben zich al aangemeld voor deze taak en zullen na een gedegen training diverse mysteries moeten ontrafelen om Makya te vinden en uiteindelijk te bevrijden!

Ga jij de uitdaging mee aan?

Reserveer jouw Puzzeldiner

Om verrassingen te voorkomen vragen we je om voor het puzzeldiner altijd te reserveren. Je reserveert eenvoudig online waarbij je aangeeft voor het puzzeldiner te kiezen. In grotere groepen is het mogelijk om in onze kleine zaal samen te dineren zodat jullie enthousiast het spel kunnen spelen.

Ook voor grote groepen.

Per mysterie kunnen jullie wat hints krijgen. Deze bevinden zich als QR codes bovenaan de pagina. De hints zijn in oplopende mate van duidelijkheid. Mochten jullie er echt niet uitkomen, dan wordt het antwoord met een begeleidende uitleg gegeven met de 4e en laatste QR code.