Volledig verzorgde catering voor thuis of op locatie

Te bestellen van 4 tot 250 personen

Wilt u voor uw gasten graag een lekker diner, of heerlijke hapjes serveren? Met onze catering mogelijkheden vind u vast en zeker een passend menu. Al onze huisgemaakte gerechten worden bereid naar eigen recept!

Kiest u voor een traditioneler menu, of heeft u andere wensen? We denken graag met u mee. U vind een uitgebreid overzicht van onze mogelijkheden in onze website.

  • Wij bezorgen uw Buffet, BBQ of Gourmet pakket vanaf 10 personen aan huis! (binnen 10 km gratis)

Buffet

De keuze is reuze! Onze buffetten worden met veel zorg en liefde voor u bereid.

Een groot assortiment aan koude hapjes en gerechten, smaakvolle huisgemaakte warme vlees en vis gerechten, veel variatie in salades, sauzen naar eigen recept, en nog veel meer. Ook zijn er talloze uitbreidingsmogelijkheden om uw buffet nog persoonlijker te maken. En vergeet onze heerlijke desserts niet, met huisgemaakte bavarois!

BBQ & Gourmet

Maak het u zelf gemakkelijk, en laat ons uw volledige BBQ (inclusief gas BBQ) of Gourmet verzorgen. Er is een ruime keuze aan vlees en vis soorten. Ook maken wij verschillende verse salades en sauzen voor een smakelijke maaltijd.

Alles kan aan huis of op locatie worden geleverd. Zo wordt u volledig ontzorgd, en kunt u zelf ook genieten van een gezellige avond.

  • Onze BBQ pakketten worden geleverd inclusief een gasbarbecue

Geen zin in afwas?

Serviesgoed Huren

Zeker niet mis pakken? Voor slechts €1,50 per persoon leveren wij alle nodige serviesgoed en bestek.

  • slechts €1,50 per persoon

Wij doen de afwas

Het is ook mogelijk het serviesgoed, leeg maar niet schoon terug te brengen. Wij zorgen dan dat de afwas gedaan wordt, en u kunt rustig bij komen van een geslaagde avond.

  • €2,50 per persoon